Så snyggt och mysigt

Det är kul med inredning tycker jag, det finns så många olika stilar som man kan inreda efter. Det finns det stilrena och det lantliga eller 50 tals stil eller industriellt ja det finns en hel del olika typer av stilar som man kan göra. Jag gillar en mix av stilar, sen så beror det på vilket hus det är eller hur lägenheten ser ut, man vill att det ska passa det som finns runtomkring. Eller  så tycker jag i alla fall, något som jag tycker är väldigt snyggt och som jag gärna skulle vilja ha om jag hade större och det är att ha heltäckningsmattor. Det kan vara så otroligt mysigt och skönt att gå omkring på.

Bra under vintern speciellt

Ja det är så mysigt att kunna sätta ner fötterna på en mjuk och varm matta istället för att sätta ner dom på ett kallt golv. Så det är något som jag gärna skulle vilja ha om jag hade större. Kanske blir någon gång i framtiden.

Ja jag skulle vilja göra om lite mer hemma, även om jag är nöd med hur det ser ut så är det ändå så underbart härligt att få gör om och få lite ny stil hemma. Det är som att byta kläder man vill ha lite olika stil beroende på vilket humör man är på. Så kan jag känna lite när det gäller min stil i hemmet. Skulle önska att man kunde göra om det så enkelt och lätt som att byta kläder. 
Ja det är kul att kunna få lite utlopp för sin personlighet och stil genom hemmet, det finns så mycket som man kan göra och det är så härligt att få se att det kan bli så annorlunda och att man kan få en annan känsla i hemmet beroende på hur man inreder det.